Vilkår & Betingelser

  • Hjem
  • Vilkår & Betingelser

Vilkår og betingelser

Kjøpsbetingelser

Levering og tilgang:

Når du kjøper oppskrifter fra Hekleguri Design får du tilgang til dine nedlastbare filer til din oppgitte e-post. Denne e-posten sendes automatisk ut et par minutter etter du har fullført ditt kjøp med Visa-/Bankkort via Stripe.
(Du skal ikke opprette konto hos Stripe. Stripe tar kun imot din betaling og sender den til Hekleguri Design)

Sørg for at din e-postadresse er skrevet riktig, slik at du mottar dine oppskrifter. Ta kontakt med oss på e-post: hekleguridesign@hekleguri.no hvis noe gikk galt i kjøpsprosessen, så ordner vi det.

Du får også tilgang til dine nedlastbare filer under fanen «Min Side»

Som kunde har du 14 dagers angrefrist på alle varer, men angrefristen oppheves når nedlasting settes i gang. Dette i henhold til kjøpsloven. Prisene på oppskriftene inkluderer 25% merverdiavgift.

Vilkår og betingelser for bruk av nettsiden og nedlastbare produkter

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere dokumentet «Vilkår & Betingelser» hvis vi ser behovet for det. Du oppfordres derfor til å kikke innom «Vilkår & Betingelser» når du bruker denne websiden.

Kopirettigheter og varemerke

Materialet på dette nettstedet, nedlastbare hekleoppskrifter (både kjøpeoppskrifter og gratisoppskrifter), bilder, tekst, lydklipp, videoklipp er underlagt opphavsrett og varemerkerettighet av Hekleguri Design Mona Ellefsen. Materiellet på dette nettstedet kan ikke kopieres, reproduseres, endres, overføres, distribueres, helt eller delvis i noen form uten skriftlig tillatelse fra Hekleguri Design. Alle rettigheter er reservert.
Delinger av websidene til Hekleguri Design på sosiale medier må kun skje via delingsknapper som er plassert på de ulike sidene på nettstedet til Hekleguri Design.

Ansvarsbegrensning

Hekleguri Design påtar seg ikke noe ansvar, og skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader eller virus som kan identifisere data, telekommunikasjonsutstyr eller annen eiendom forårsaket av eller som oppstår fra din tilgang til, bruk av eller surfing på dette nettstedet, eller nedlasting av materiale fra denne nettsiden.
Vi benytter oss av cockies for å ha god brukeropplevelse på siden, og for å kunne tilby handel på nett. Alle data behandles konfidensielt.

Kontoen din

Dersom du har opprettet konto hos Hekleguri Design er  du selv ansvarlig for å hemmeligholde passordinformasjon for din kontoen, og har ansvar for alle aktiviteter som skjer under din konto og passord.