Velkommen til Vårsamheklingen 2019

Trenger du et nydelig sjal til påsken, eller som et lekket tilbehør til 17. mai antrekket?

Da er dette for deg
Bli med på vårens samhekling hvor vi hekler varianter av sjalet Petunia Trekantsjal! Sjalet er lett å lage, og når du kommer inn i det enkle mønsteret, blir det som en lek å hekle det. Skal bare se du vil like det så godt at du begynner på sjal nummer to når det første har hoppet av pinnen 😉 Sjalet er deilig å slå om skuldrene nå i den skarpe vårluften, og ikke minst på norske kjølige sommerkvelder. Et godt kosesjal!

Sosialt og lærerikt
Vi samles i egen Facebookgruppe hvor jeg allerede har lagt inn filmer som viser hvordan sjalet hekles, fra første til siste maske! I gruppen har vi det trivelig sammen til både oppmuntring og inspirasjon, og viser gjerne bilde av sjalene, både underveis og som ferdige. Jeg kommer på i inspirasjons-livesendinger hver uke, hvor jeg også svarer på innsendte spørsmål.

Påmelding
Meld deg på Vårsamheklingen i skjemaet nå, så får du tilsendt viktig e-post med velkomsthilsen og deltakerinfo direkte til din e-postadresse. Etter betalt deltakeravgift på kr 299,- får du årets utgave av oppskriften til nedlasting. Den kan du lagre på din enhet, eller du kan også skrive den ut på papir. Deretter går du til Facebookgruppen «Vårsamheklingen 2019» og spør om medlemsskap. Jeg slipper inn fortløpende når deltakeravgiften er registrert. Alt dette skriver jeg mer om i e-posten du får ved påmelding.

Utstyr
Garn- og heklepinneforslag
er oppgitt i oppskriften. Det du trenger av garn til sjalstørrelsen du velger, og heklepinne, må du anskaffe selv, og er ikke med i prisen.

Varighet
Vårsamheklingen 2019 varer fra nå, til og med 22. mai!

 

Meld deg på i skjemaet nå, så sees vi snart i FB-gruppen! 

Gleeeder meg! Dette blir gøy!

Kreativ hilsen fra Mona Ellefsen

Ja, jeg vil bli med, send meg den viktige e-posten:
NB: Vær oppmerksom på at dersom du bruker Hotmail tar det ekstra lang tid før du mottar e-posten. Eller at den havner i søppelpost.

 

petunia-trekantsjal-hekleoppskrift