Påskeeggets hemmelighet 2019

Påskeferie!!!

Den starter i dag, spesielt for oss som har skolebarn.Deilige dager med fri og god tid, i allefall bedre tid. For meg og min familie blir det hjemmeferie, med dagsturer i nærområdet.

Ingen av oss er spesielt glad i snø og ski, så vi holder oss i lavlandet. Jeg ser frem til fine late dager hvor vi gjør ting sammen, prater og spiller Yatzy – og alle, både «store og små» får påskeegg. Det hører med til vår påsketradisjon.

Men det er ikke slik at vi gjør ting «sammen-sammen» hele tiden. Vi er glad i å bare være der for hverandre, samtidig som vi styrer på med hvert vårt.

Ungdomsgutten med sine spill på data og connection med venner – som gjør det samme som han.

Skredderdatteren med symaskinen – hun er ferdig utdannet kjole og draktsyer, og har store planer å realisere.

Far i huset styrer på med den evig pågående innsamlingen av samleobjekter –  til inntekt for lidende barn og familier i Ukraina.

Hemmeligheten

Mor i huset (meg) hekler – og jeg elsker det! Nå er det Petunia trekantsjal som er på heklepinnen. Det er ikke så rart fordi jeg nylig åpnet årets Vårsamhekling på Facebook, der nettopp dette sjalet er tema.

Denne første helgen i påsken forbereder jeg onsdagens live-sending som jeg har kalt «Påskeeggets hemmelighet». Jeg liker helst å være tidlig ute når jeg forbereder meg til å gi mitt beste til deltakerne.

Vi skal altså åpne påskeegget på direkten! Det blir kjempegøy, og jeg gleder meg til å dele ut garnrelatert påskesnop til den fantastiske heklegjengen i Vårsamheklingen 🙂

Avsløringen

Onsdag 17. april ca kl 10.00 blir det en spennende påskesending, med garnpreik, sjalentusiasme og avsløring av Påskeeggets Hemmelighet.
Her er livesendingen hvor du kan se hva som skjulte seg i påskeegget: https://www.facebook.com/Hekleguri/videos/657758768005835/

God påskeklem fra Mona