Vakre Nøkkerose

Dette er et skjerf jeg blir sååå glad av! Det minner meg om min barndoms badestrand, og de mange skogstjern vi passerte på skogsturer. Det er nettopp disse gode minnene som ble til inspirasjon for meg da jeg i sommer designet Nøkkerose. I mønsteret fornemmes de myke bølgene i sommervannet, og de små gule nøkkerosene som gynger i takt på vannflaten.

Dette skjerf jeg vil ta med meg inn i høsten og vinteren, og forlenge den gode sommerfølelsen. Med Nøkkerose rundt skuldrene kan høsten nytes litt lenger ute om kvelden. Akkurat passe lunt og luftig til at det er behagelig.

Skjerfet passer også perfekt til den mørkeblå vinterjakken min. Enten jeg vil ha skjerfet tett i halsåpningen, eller som lett svinget bak kragen og endene samlet i en lett knute foran.

Garnvalget falt på Mjuk som er et tynt og fint ullgarn. Andre garn kan selvsagt også passe, men for å få den samme kvaliteten og utseende er Mjuk perfekt. Det første skjerfet heklet jeg i en lys, fin gulfarge som heter Kjernemelk.

Det lekre mønsteret er så gøy og interessant å hekle, så jeg har like godt begynt på ett til skjerf. Denne gangen i en mørkere gul som heter Soloppgang. Skal bare se jeg hekler enda flere i andre farger, for det er jo så fint å ha skjerf som passer til ulike antrekk og anledninger.

Oppskriften finner du her: Nøkkerose
Garnpakke og oppskrift får du kjøpt hos Charmis.no: Nøkkerose garnpakke

Oppskriften finner du her: Nøkkerose
Garnpakke og oppskrift får du kjøpt hos Charmis.no: Nøkkerose garnpakke