• Velkommen til Hekleguri

    for deg som elsker å hekle

Hekle med Hekleguri!

Nettstedet for deg som ser etter gøye hekleoppskrifter på norsk!
Oppskriftene leveres som nedlastbare PDF’er, slik at du kan starte å hekle allerede i dag!

Minner fra 60-80 tallet!

Hvem husker vel ikke dorulldukkene? Jeg tror de fleste hjem hadde en slik en, eller i hvertfall noen i nær familie. Dukkene var umåtelig populære da, og vet du hva? Nå er vi i runde to av populariteten, men i denne omgang synes jeg faktisk kjolene er mye finere 😉

Denne måneden får du oppskriften «Lina dorulldukke» til 50 %. En skjønn og dekorativ kjole og hatt til dorulldukken. …og jeg vet også hvor du får tak i nye dukker, om du ikke har en gammel fra før. Klikk HER, eller på bildet for å finne ut, og se flere bilder av Lina!

dorulldukke-hekleoppskrift

Leter du etter disse?

Oppskriftene og veiledningsfilmene til «Enkel firkantet gryteklut» og «Enkel kjøkkenklut» har ikke forsvunnet, men har fått nytt tilholdssted. Nå inngår de i heklekurset som heter «God heklestart». Der er det også flere gøye hekleprosjekter til deg. Dette kurset har en verdi på kr 499,- , men en stund fremover ligger det gratis tilgjengelig. Benytt sjansen å bli med nå, for da har du det gratis så lenge Hekleguri og Hekleportalen består! Klikk her, eller på bildet for mer info og påmelding!

hekleoppskrifter-klut-grytekluter

BLOGGINNLEGG

Nøkkerose

Vakre Nøkkerose Dette er et skjerf jeg blir sååå glad av! Det minner meg om...