• hekling-oldemorsrute-hekleblomst

    Velkommen til Hekleguri

    for deg som elsker å hekle

Velkommen!

Ser du etter gøye hekleoppskrifter på norsk? Da er du kommet rett!
Oppskriftene leveres som nedlastbare PDF’er, slik at du kan starte å hekle allerede i dag! Ta deg en kikkerunde, og jeg er sikker på at du finner noe som faller i smak!

Vær med å hekle pulsvarmere!

Jeg har laget en film hvor jeg viser akkurat hvordan pulsvarmerne i settet Magnolia hekles. Den kan du se gratis lenger nede på denne siden!

Heklelig hilsen fra Mona

Bli med å hekle pulsvarmere!

Jeg viser deg akkurat hvordan du hekler disse lekre pulsvarmere. Finn frem garn og heklekrok, som anbefalt i filmen, så går vi i gang.
Bli også med i gruppen vår på Facebook: Hekle med Hekleguri, klikk her, og vis frem dine pulsvarmere. Gleder meg til å se dem!

Først i filmen kommer en liten 30 sek. presentasjon av meg selv, og så starter alt om «pulsene». Dersom du synes heklingen går for fort, eller for sakte, kan farten reguleres i tannhjulet nede til høyre på filmen. Klikk på tannhjulet, velg Speed, og deretter hvilken fart du ønsker. Husk å tilbakestille til normal etterpå. Du kan også starte og stoppe filmen underveis om du trenger det. Kos deg med heklingen!

Ønsker du å hekle hele Magnolia-settet? Oppskriften er til redusert pris nå. For å se den, klikk her.

Hekleportalen

Nå i januar hekler vi votter i Hekleportalen. Du får tilgang til filmen om hvordan de hekles, oppskrifter og veiledende bilder. I tillegg får du tilgjengelig til alle tidligere hekleprosjekter, og hekleopplæring. Med andre ord, myyye heklegøy sammen med meg og den fantastiske gjengen vår i gruppen på Facebook.

Prøv Hekleportalen gratis i 14 dager, og bli med å hekle votter! Påmeldingen er åpen nå.

BLOGGINNLEGG

Nøkkerose

Vakre Nøkkerose Dette er et skjerf jeg blir sååå glad av! Det minner meg om...